ο έλεγχος του καρκίνου των όρχεων (pdqto): διαλογή [] – αλλαγές στην παρούσα περίληψη (02/27/2014)

Οι περιλήψεις πληροφοριών για τον καρκίνο του PDQ επανεξετάζονται τακτικά και επικαιροποιούνται καθώς διατίθενται νέες πληροφορίες. Αυτή η ενότητα περιγράφει τις τελευταίες αλλαγές που έγιναν σε αυτήν την περίληψη από την ημερομηνία που αναφέρθηκε παραπάνω.

Η κάνναβη, επίσης γνωστή ως μαριχουάνα, είναι ένα φυτό που αναπτύσσεται σε πολλά μέρη του κόσμου και παράγει μια ρητίνη που περιέχει ενώσεις που ονομάζονται κανναβινοειδή. Ορισμένα κανναβινοειδή είναι ψυχοδραστικά (ενεργούν στον εγκέφαλο και αλλάζουν διάθεση ή συνείδηση) (βλ. Ερώτηση 1). Η χρήση κάνναβης για ιατρικούς σκοπούς χρονολογείται από την αρχαιότητα (βλ. Ερώτηση 3). Με ομοσπονδιακό νόμο, η χρήση, η πώληση και η κατοχή κάνναβης είναι παράνομη στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ωστόσο, ένας αυξανόμενος αριθμός κρατών και η περιφέρεια της Κολούμπια …

Ενημερωμένα στατιστικά στοιχεία με εκτιμώμενες νέες περιπτώσεις και θανάτους για το 2014 (αναφερόμενη ως Cancer Society ως αναφορά 1).

Αυτή η σύνοψη γράφεται και τηρείται από την Εκδοτική Επιτροπή Προβληματισμού και Πρόληψης του PDQ, η οποία είναι ανεξάρτητη από το δημοσίευμα. Η περίληψη αντικατοπτρίζει μια ανεξάρτητη ανασκόπηση της βιβλιογραφίας και δεν αποτελεί δήλωση πολιτικής ή NIH. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις περιληπτικές πολιτικές και τον ρόλο των συντακτικών συμβουλίων του PDQ για τη διατήρηση των περιλήψεων του PDQ διατίθενται στην ιστοσελίδα Περίληψη αυτού του PDQ και στις σελίδες βάσης δεδομένων του συνολικού αριθμού καρκινοπαθών του PDQ.

Αυτές οι πληροφορίες παράγονται και παρέχονται από το Nationa. Cance; Ινστιτούτο (). Οι πληροφορίες σε αυτό το θέμα ενδέχεται να έχουν αλλάξει από τότε που γράφτηκε. Για τις πιο πρόσφατες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την Nationa. Cance; Ινστιτούτο μέσω της ιστοσελίδας του Διαδικτύου στη διεύθυνση http: /; cancer.gov ή καλέστε 1-800-4-ΚΑΡΚΙΝΟ.

 Δημόσιες πληροφορίες από το Εθνικό Ινστιτούτο Καρκίνου