tinactin jock φαγούρα τοπικά

Χρήσεις για το Tinactin Jock Itch

Θεραπευτική κατηγορία: Αντιμυκητιασικά

Το Tolnaftate διατίθεται χωρίς ιατρική συνταγή.

Όταν αποφασίζετε να χρησιμοποιήσετε ένα φάρμακο, οι κίνδυνοι λήψης του φαρμάκου πρέπει να σταθμίζονται έναντι του καλού που θα κάνει. Αυτή είναι μια απόφαση που εσείς και ο γιατρός σας θα κάνετε. Για αυτό το φάρμακο πρέπει να λαμβάνονται υπόψη τα ακόλουθα

Ενημερώστε το γιατρό σας εάν είχατε ποτέ ασυνήθιστη ή αλλεργική αντίδραση σε αυτό το φάρμακο ή σε άλλα φάρμακα. Επίσης, ενημερώστε τον γιατρό σας εάν έχετε άλλα είδη αλλεργιών, όπως για τρόφιμα, βαφές, συντηρητικά ή ζώα. Για τα μη συνταγογραφούμενα προϊόντα, διαβάστε προσεκτικά την ετικέτα ή τα συστατικά της συσκευασίας.

To Tolnaftate δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σε παιδιά ηλικίας έως 2 ετών, εκτός εάν ο γιατρός σας καθορίζει διαφορετικά. Παρόλο που δεν υπάρχουν συγκεκριμένες πληροφορίες που να συγκρίνουν τη χρήση tolnaftate σε παιδιά ηλικίας 2 ετών και άνω με χρήση σε άλλες ηλικιακές ομάδες, αυτό το φάρμακο δεν αναμένεται να προκαλέσει διαφορετικές παρενέργειες ή προβλήματα σε παιδιά ηλικίας 2 ετών και μεγαλύτερα από αυτά που συμβαίνουν σε ενήλικες .

Πολλά φάρμακα δεν έχουν μελετηθεί ειδικά σε ηλικιωμένους. Ως εκ τούτου, μπορεί να μην είναι γνωστό εάν δουλεύουν ακριβώς όπως κάνουν στους νεότερους ενήλικες ή αν προκαλούν διαφορετικές παρενέργειες ή προβλήματα σε ηλικιωμένους. Δεν υπάρχουν συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με τη χρήση tolnaftate στους ηλικιωμένους με χρήση σε άλλες ηλικιακές ομάδες.

Παρόλο που ορισμένα φάρμακα δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται καθόλου μαζί, σε άλλες περιπτώσεις μπορούν να χρησιμοποιηθούν μαζί δύο διαφορετικά φάρμακα, ακόμη και αν μπορεί να υπάρξει αλληλεπίδραση. Σε αυτές τις περιπτώσεις, ο γιατρός σας μπορεί να θέλει να αλλάξει τη δόση ή μπορεί να χρειαστούν άλλες προφυλάξεις. Ενημερώστε τον επαγγελματία υγείας σας εάν παίρνετε οποιοδήποτε άλλο φάρμακο συνταγογραφούμενα ή μη συνταγογραφούμενα (εξωχρηματιστηριακά [OTC]).

Πριν από τη χρήση του Tinactin Jock Itch

Ορισμένα φάρμακα δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια της κατανάλωσης τροφής ή κατά τη διάρκεια της κατανάλωσής της ή κατά την κατανάλωση ορισμένων τύπων τροφίμων, εφόσον ενδέχεται να εμφανιστούν αλληλεπιδράσεις. Η χρήση αλκοόλ ή καπνού με ορισμένα φάρμακα μπορεί επίσης να προκαλέσει αλληλεπιδράσεις. Συζητήστε με το γιατρό σας τη χρήση του φαρμάκου σας με τρόφιμα, αλκοόλ ή καπνό.

Αυτή η ενότητα παρέχει πληροφορίες σχετικά με την ορθή χρήση ορισμένων προϊόντων που περιέχουν tolnaftate. Μπορεί να μην είναι συγκεκριμένη για το Tinactin Jock Itch. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά.

Πριν απλώσετε το tolnaftate, πλύνετε την πληγείσα περιοχή και στεγνώστε καλά. Στη συνέχεια, εφαρμόστε αρκετά φάρμακα για να καλύψετε την πληγείσα περιοχή.

Κρατήστε αυτό το φάρμακο μακριά από τα μάτια.

Για ασθενείς που χρησιμοποιούν τη μορφή σκόνης αυτού του φαρμάκου

Για ασθενείς που χρησιμοποιούν τη μορφή σκόνης αερολύματος αυτού του φαρμάκου

Για ασθενείς που χρησιμοποιούν τη μορφή διαλύματος αυτού του φαρμάκου

Για ασθενείς που χρησιμοποιούν τη μορφή διαλύματος αερολύματος αυτού του φαρμάκου

Για να ξεπεραστεί πλήρως η λοίμωξη, συνεχίστε να χρησιμοποιείτε αυτό το φάρμακο για 2 εβδομάδες μετά από το κάψιμο, κνησμός ή άλλα συμπτώματα έχουν εξαφανιστεί, εκτός εάν ο γιατρός σας έχει ρυθμίσει διαφορετικά. Μην παραλείψετε κάποια δόση.

Η δόση αυτού του φαρμάκου θα είναι διαφορετική για διάφορους ασθενείς. Ακολουθήστε τις οδηγίες του γιατρού σας ή τις οδηγίες στην ετικέτα. Οι ακόλουθες πληροφορίες περιλαμβάνουν μόνο τις μέσες δόσεις αυτού του φαρμάκου. Εάν η δόση σας είναι διαφορετική, μην την αλλάξετε εκτός εάν σας το πει ο γιατρός σας.

Η ποσότητα του φαρμάκου που παίρνετε εξαρτάται από την ισχύ του φαρμάκου. Επίσης, ο αριθμός των δόσεων που λαμβάνετε κάθε μέρα, ο χρόνος που επιτρέπεται μεταξύ των δόσεων και ο χρόνος που παίρνετε το φάρμακο εξαρτώνται από το ιατρικό πρόβλημα για το οποίο χρησιμοποιείτε το φάρμακο.

Εάν παραλείψετε μια δόση αυτού του φαρμάκου, εφαρμόστε το το συντομότερο δυνατό. Ωστόσο, αν είναι σχεδόν η ώρα για την επόμενη δόση, παραλείψτε τη χαμένη δόση και επιστρέψτε στο κανονικό σας πρόγραμμα δοσολογίας.

Αποθηκεύστε το φάρμακο σε κλειστό δοχείο σε θερμοκρασία δωματίου, μακριά από τη θερμότητα, την υγρασία και το άμεσο φως. Κρατήστε από το πάγωμα.

Αποθηκεύστε το δοχείο σε θερμοκρασία δωματίου, μακριά από τη θερμότητα και το άμεσο φως. Μην καταψύχετε. Μην κρατάτε αυτό το φάρμακο μέσα σε αυτοκίνητο όπου μπορεί να εκτεθεί σε υπερβολική ζέστη ή κρύο. Μην σκουπίζετε τρύπες στο δοχείο ή το ρίχνετε σε πυρκαγιά, ακόμα και αν το κάνιστρο είναι άδειο.

Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Μην κρατάτε παλιά φάρμακα ή φάρμακα που δεν χρειάζονται πλέον.

Εάν το πρόβλημα του δέρματός σας δεν βελτιωθεί μέσα σε 4 εβδομάδες ή αν επιδεινωθεί, επικοινωνήστε με τον γιατρό σας.

Για να αποφύγετε την επανεμφάνιση μετά την περίοδο θεραπείας με αυτό το φάρμακο, η σκόνη ή η μορφή σκόνης σπρέι αυτού του φαρμάκου μπορεί να χρησιμοποιείται κάθε μέρα μετά το μπάνιο και να στεγνώσει προσεκτικά την πληγείσα περιοχή.

Η σωστή χρήση του tolnaftate

Μαζί με τα απαραίτητα αποτελέσματά του, ένα φάρμακο μπορεί να προκαλέσει κάποια ανεπιθύμητα αποτελέσματα. Παρόλο που δεν μπορεί να συμβούν όλες αυτές οι ανεπιθύμητες ενέργειες, μπορεί να χρειαστεί ιατρική φροντίδα.

Επικοινωνήστε με το γιατρό σας το συντομότερο δυνατόν, εάν συμβεί κάποια από τις παρακάτω ανεπιθύμητες ενέργειες

Όταν εφαρμόζετε τη μορφή διαλύματος αερολύματος αυτού του φαρμάκου, μπορεί να αναμένεται ήπια προσωρινή θολότητα.

Άλλες ανεπιθύμητες ενέργειες που δεν αναφέρονται δεν μπορούν επίσης να εμφανιστούν σε ορισμένους ασθενείς. Εάν παρατηρήσετε κάποια άλλη επίδραση, συμβουλευτείτε το γιατρό σας.

Διαθεσιμότητα Rx / OTC Rx και / ή OTC

Κατηγορία εγκυμοσύνης N Δεν ταξινομείται

Προφυλάξεις κατά τη χρήση του Tinactin Jock Itch

Σχέδιο CSA N Δεν είναι ελεγχόμενο φάρμακο

Tinea Cruris κλοτριμαζόλη τοπική, κετοκοναζόλη τοπική, terbinafine τοπική, Lotrisone, Lamisil

Tinea Versicolor τοπική κλοτριμαζόλη, τοπική κετοκοναζόλη, τοπική terbinafine, τοπική τοπική μικοναζόλη, ιτρακοναζόλη, κυκλοπυροξική τοπική

Tinea Pedis κλοτριμαζόλη τοπική, κετοκοναζόλη τοπική, terbinafine τοπική, Lotrisone, Lamisil

Tinea Corporis τοπική κλοτριμαζόλη, τοπική κετοκοναζόλη, τερβιναφίνη, Lotrisone, Lamisil

 ή να συμμετάσχετε στην ομάδα υποστήριξης του Tinactin Jock Itch για να συνδεθείτε με άλλους που έχουν παρόμοια ενδιαφέροντα.

Tinactin Jock παρενέργειες

Tinactin Jock φαγούρα (tolnaftate τοπικά)