να λάβουν μέτρα για τη μείωση του κινδύνου διαβήτη νεολαίας

Λάβετε μέτρα για τη μείωση του κινδύνου διαβήτη νεολαίας

0 Σχόλια Καταχωρήθηκε

Σχεδόν 3.700 παιδιά και εφήβοι ηλικίας κάτω των 20 ετών διαγιγνώσκονται με διαβήτη τύπου 2 κάθε χρόνο, σύμφωνα με την έρευνα για το διαβήτη στη νεολαία, μια πολυκεντρική μελέτη που χρηματοδοτείται από τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας και το Κέντρο Ελέγχου Ασθενειών.

Παραδοσιακά, τα περισσότερα παιδιά που διαγνώστηκαν με διαβήτη ηλικίας κάτω των 20 ετών είχαν διαβήτη τύπου 1. Τώρα, ο τύπος 2 γίνεται όλο και πιο συνηθισμένος.

Η Αμερικανική Ένωση Διαβήτη παραθέτει διάφορους παράγοντες κινδύνου για τον διαβήτη τύπου 2 στους νέους

Εάν το παιδί ή ο έφηβός σας έχει διαβήτη τύπου 2, μην κατηγορείτε τον εαυτό σας. Βοηθήστε τους να αλλάξουν τους παράγοντες κινδύνου που μπορούν να αλλάξουν.

Εάν το παιδί σας ή ο έφηβός σας έχει διαβήτη τύπου 2, εδώ είναι μερικές συμβουλές για να διατηρήσετε τα σακχάρου στο αίμα υπό καλό έλεγχο και να είστε υγιείς

Το παιδί ή ο έφηβός σας θα πρέπει να δει έναν πάροχο υγειονομικής περίθαλψης αν αυτός / αυτή

Εάν το παιδί ή ο έφηβός σας αρχίσει να φροντίζει τον εαυτό τους, μπορούν να ζήσουν μια μακρά και υγιή ζωή. Συζητήστε με τον πάροχο υγειονομικής περίθαλψης σχετικά με τον κίνδυνο για διαβήτη παιδιού ή εφήβου. Εάν το παιδί σας δεν έχει διαβήτη τύπου 2, αλλά έχει παράγοντες κινδύνου για την εμφάνιση διαβήτη, αναλάβετε δράση για να μειώσετε τον κίνδυνο. Καλη εβδομάδα.

Με